Kiemelt intézményi tagunk, a CECZ ezúttal egy sikeres nemzetközi networking konferenciának adott otthont, amelyen Szucsou-ban működő, minőségi elektronikai cikkeket és háztartási kisgépeket gyártó vállalatok mutatkoztak be a város kereskedelmi hivatalának szervezésében.

Az eseményen Fan Jinke (a Magyarországi Kínai Nagykövetség Gazdasági és Kereskedelmi Irodájának első titkára), Zhang Hao (a Szucsou-i ker. hiv. igazgatóhelyettese), Ming Yaohua (a Szucsou-i kereskedelmi hivatal E-kereskedelmi részlegének vezetője) és Pető Ernő (a Magyar-Kínai Gazdasági Kamara elnöke), , valamint Bartal Attila (az ICON Technology Kft. ügyvezetője) mondtak beszédeket.

A rendezvényt megelő napon a Pető Ernő a Kamara elnöke és a delegáció tagjai jó hangulatú megbeszélést tartottak, amelyen a kínai vendégek tájékoztatást kaptak a magyar-kínai gazdasági kapcsolatok fejlődéséről, a kínai cégek magyarországi és közép-európai piacra lépésének lehetőségeiről, valamint a ChinaCham tevékenységéről. A felek a mai konferencián együttműködési nyilatkozatot írtak alá a jövőbeli közös munka elősegítésére.

A résztvevő kínai cégek bemutatkozása után az eseményt a magyar meghívottak és a kínai cégek közötti személyes kapcsolatépítési lehetőség zárta.