A sanghaji plázában konzollal, Netflix-szel felszerelt férfimegőrző kapszulákat üzemeltetnek

Win-win szituáció: amíg a párjuk/gyermekük/a család többi része shoppingol, addig vidáman elfoglalhatják magukat és gyorsan el is repül az idő.

 

A Redditen pár napja terjed újra a hír,  hogy férfimegőrzőket üzemeltetnek egy kínai plázában — az igazsághoz hozzátartozik, hogy az információ nem új, a szolgáltatás már 2017 óta elérhető a lassan 10 éve működő shanghaji Global Harbour Mall-ban. Ennél ötletesebben nem is oldhatnák meg, hogy a magukat szétunó férfi (nem)vásárlók, akik csak elszenvedik a programot, ezt az egyetlen plázát a szívükbe zárhassák. Minden földi jóval és szórakoztatóval felszerelt kapszulákat helyeztek el a bevásárlóközpont folyosóin, melyekbe örömmel beköltöznek egy időre az egyébként bánatos zombiként a boltokban szenvedő kíséretek.

Ezek az egyszemélyes multimédiás birodalmak kényelmes széket, monitort, játékkonzolt, retró PC-játékokat, Netflix-elérést ígérnek.

Az évek során a felhasználók örömmel vették be a kabinokat, az egyetlen kritikájuk a bezártságérzet és a megrekedő levegő volt, míg párjaik csupán arra panaszkodtak, hogy amikor ők már elhagynák a plázát, a játékba belefeledkező társak néha további időt kérnek… hiszen ki dobná el örömmel a kontrollert, amikor elszántan Tekkenezik?

Forrás: Földjáró