Szüksége lenne tárgyalási tréningre sikeres kínai üzletek megkötéséhez? Tisztelt Tagjaink és Érdeklődők! Annak érdekében, hogy az Önök sikeres üzletkötését támogassuk Üzleti Klub rendezvényünkön 2018. április 25-én 16.30 órakor interkulturális tréninget szervezünk. 

Előadónk lesz Wolf Csaba a Deloitte Zrt. üzletfejlesztési igazgatója, aki egyben a Deloitte kínai projektjeinek koordinátora is. Felsőfokú tanulmányait Pekingben végezte kínai nyelven, és 4 évig volt Magyarország pekingi nagykövetségének kereskedelmi tanácsosa. 

Előadásában rávilágít a leggyakoribb hibákra, amelyek megakadályozhatják a sikeres üzlet megkötését a kínai partnerrel, majd tárgyalási stratégiákkal látja el a Klub résztvevőit, melyekkel Ön is leküzdheti a két ország kulturális különbségeiből adódó kínai üzletkötési nehézségeket!

Az előadást követően pedig a teakészítés szertartására invitáljuk Önöket, kis pihenésre, kis szemlélődésre magunkról és a világról. 
A program moderátora: Kovácsics Éva.

Jöjjön el az Üzleti Klub rendezvényünkre, vigye végig professzionálisan a sok türelmet igénylő kínai üzleti tárgyalásokat!

A rendezvényt a Szentmihályi út 171. szám alatt rendezzük meg az Experience Center épületében az NVC Lighting második emeleti bemutató termében. 

Ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Részvétel a kamarai tagoknak ingyenes, a nem tagoknak a részvételi díj 3.000 Ft, amelyről számlát állítunk ki. Az összeget a ChinaCham Hungary bankszámlájára legkésőbb 2018. április 25. 14.00 óráig átutalhatják.

Bankszámlaszámunk: ChinaCham Hungary, 12100011-17635611

Kérjük részvételi szándékát a lenti űrlap kitöltésével jelezze!

Üdvözlettel,

Kovácsics Éva, az Üzleti Klub vezetője

(*)
Invalid Input

(*)
Cégnév

(*)
Invalid Input

(*)
Kérjük, pipálja ki!