Üzleteljen kínai vállalkozásokkal!

Üzletkötés, üzletfejlesztés kezdőknek és haladóknak!

Tisztelt Tagjaink és Érdeklődők!

Ezen a rendezvényen találkozhatnak a Central European Trade and Logistic Cooperation Zone (CECZ ) üzletfejlesztési vezetőjével, és megismerhetik a múlt alkalommal elmaradt BONAVENTURA GOLD Kft. ( ásványvíz ) Kínába való expanziójának történetét.

Előadónk lesz GÁL ZSUZSANNA a CECZ Budapest Office üzletfejlesztési vezetője, aki nagy tapasztalattal és megbízható tudással vesz részt a vállalat üzleti folyamataiban. Beavatja Önöket a nemzetközi kiállításokon való sikeres üzletkötés lehetőségeibe.

Másik előadónk REGŐCZI LÁSZLÓ lesz a Bonaventura Kft.  ügyvezető igazgatója és a Primusz ásványvíz Kínába történő „menetelését”osztja meg Önökkel.

Megtudhatják milyen úton jutott el ez a kiváló ásványvíz  Zsámbékról Shanghaiba. Hallgassák meg a Shanghai  Primusz Center sikertörténetét, amely egy nemzetközi kiállításon kezdődött.
  
Jöjjön el az Üzleti Klub rendezvényünkre, szerezzen új tapasztalatokat és új üzleti partnereket!
  

A rendezvényt a 1152 Budapest, Szentmihályi út 171. szám alatt tartjuk az Experience Center épületében az NVC Lighting második emeleti bemutatótermében április 4.-én 14.00.-tól- 16.00-ig!

Ingyenes parkolási lehetőség biztosított.

Részvétel a kamarai tagoknak ingyenes, a nem tagoknak a részvételi díj 3.000 Ft, amelyről számlát állítunk ki. Az összeget a ChinaCham Hungary bankszámlájára legkésőbb 2019. április 04. 12.00 óráig átutalhatják. 

Bankszámlaszámunk: ChinaCham Hungary, 12100011-17635611

Kérjük részvételi szándékát jelezze: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Üdvözlettel,
Kovácsics Éva, az Üzleti Klub vezetője